HANDBAL VERENIGING H.V.R. '97  
 
Kom handballen !!

25-jarig jubileumfeest 

Afgelopen 1 juli bestond de handbalvereniging uit Roden, HVR’97, officieel 25 jaar!

Om dit heugelijke feit niet ongemerkt voorbij te laten gaan is er besloten om een feest te organiseren.

Allereerst voor de huidige leden van HVR’97. Voor hun begint de dag al in de middag en zal een sportgedeelte kennen met aansluitend een bbq. Vanaf 20.00 uur zijn alle oud-leden die bij HVR’97 gehandbald hebben of een functie hebben bekleed van harte welkom. Oud-leden worden verwelkomt met een kop koffie/thee en een gebakje, waarna de avond verder gaat onder het genot van een lekker muziekje van een dj. Om je voor deze avond op te geven kan je een mail sturen naar het volgende mailadres: activiteiten@hvr97.nl. Doe dit wel voor 1 oktober 2022!!!

OPGEVEN KAN NOG TOT 15 OKTOBER 2022 !!

HVR’97 zit sinds, zoals de naam het al verraadt, al in Roden. Deze vereniging is ontstaan uit de handbalvereniging die in Leek gevestigd was, namelijk NILETO. Dit stond voor Nietap, Leek en Tolbert. In Leek kreeg de vereniging steeds moeilijker de uren rond om te trainen en te spelen, en aangezien er in Roden een nieuw sportcomplex werd gebouwd met 2 sporthallen, is er besloten door een groepje enthousiaste vrijwilligers om de vereniging naar Roden toe te krijgen. En dat is gelukt. HVR’97 is begonnen met alleen maar dames en heren teams, maar in de loop van de tijd kreeg de vereniging er steeds meer jeugdleden bij. Nu na 25 jaar is dat nog steeds het geval. Echter zouden ze het wel weer heel leuk vinden om jonge jeugd erbij te hebben vanaf een jaar of 6,7,8. Natuurlijk zijn andere jeugdleden of volwassen leden ook van harte welkom.

Ben je een oud-lid en lijkt het je leuk om te komen, geef je dan op!! En meld het ook aan andere oud-leden die je kent. Zegt het voort!!!

 
 
 
 
E-mailen
Map