V Heren C Jeugd - HVR Website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

V Heren C Jeugd

Archief > Wedstrijden 2015-2016

17-4-2016 Twee Wedstrijdverslagen 10 april tegen E en O


Janny Havinga:

Op zondag 10 april jl speelden de c-jongens hun laatste wedstrijd. Helaas kon Bas wegens een blessure niet meedoen. Ook dit keer waren de jongens van de d-jeugd weer uitgenodigd om mee te doen. Het ging om Daan, Thijs en Robin. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. We hadden in Emmen wel verloren, maar toen hadden we geen wissel. We gingen voortvarend van start en stonden al snel voor. Het spelletje liep mooi. Ook met de jongere jeugd. Ook zij probeerden hun schoten uit op het doel van de tegenstander. De keeper van E en O was echter amper te passeren. Eindstand 9-4 in het voordeel van HVR.

Ellen Dontje:
Zondag 10 april 2016 had het C-team van HVR een wedstrijd tegen E&O.  Met als scheidsrechter Joris. En coaches Jan en Janny. E&O mocht raden in welke hand de scheidsrechter de fluit had. Dat hadden ze verkeerd geraden en HVR mocht kiezen bal of doel. Ze kozen bal. Daarna mochten ze begroeten en beginnen met de wedstrijd. Het ging goed want HVR stond al gelijk voor. Super! Rust. Even bespreken wat er beter zou kunnen en er weer vol tegenaan.  Keeper Luuk wou ook scoren! Hij heeft drie aanvallen gemaakt maar helaas niet gescoord. De tegenpartij had dat ook gezien en de keeper daar probeerde ook te schieten. Dat is wel gelukt. Jammer! Maar daardoor verloren ze niet. Uiteindelijk afscheid nemen en wonnen met  9-4 van E&O. Omdat dit ook de laatste wedstrijd was van het C-team gingen hun ook wat drinken.

4-4-2016 Wedstrijdverslag 3 april tegen Actief


Een berichtje van het C-team. Zondag 3 april een wedstrijd in Paterswolde tegen Actief.
Thuis hadden we nipt van hun verloren. Ons team werd versterkt door Daan, Thijs en Robin van de D-jeugd. 10 spelers! Luxe positie. We begonnen voortvarend met een paar punten voorsprong. Daarna kwamen zij weer zij aan zij met ons. Op een gegeven moment kwamen zij voor, maar het bleef dicht bij elkaar met een marge van 1 of 2 punten. Maar door goed samenspel werd dit omgebouwd tot een voorsprong. Na een penalty die door Luc werd gestopt, kon de overwinning worden gevierd! 11-10 gewonnen.
Top gedaan jongens! Jullie hebben het met elkaar gedaan!

28-2-2016 Wedstrijdverslag 14 februari tegen Unitas


Wedstrijd Hvr97 tegen de koploper Unitas Rolde.
Dit was een wedstrijd ..........ja zeg het maar. De jongens hebben lekker gespeeld ondanks het groot verschil in kwaliteit.
Eindstand was ook 3-34...

28-2-2016 Wedstrijdverslag 7 februari tegen Aeolus


Wedstrijd 7 februari in Wildervank tegen Aeolus. Een wedstrijd in het middenmoot hier lagen wat kansen om wat punten te halen.
Eerste helft ging aardig gelijk op we konden aardig meespelen stand was in rust 18-9 voor Aeolus.
Tweede helft merkte dat de jongens door gebrek aan wissels de achterstand niet konden in lopen eindstand was ook 32-14 .

1-2-2016 Wedstrijdverslag 31 januari tegen Jupiter


Vandaag moesten de c-jongens van HVR tegen Jupiter uit Franeker. De vorige uitwedstrijd werd gewonnen met 18-6. Het beloofde een mooi potje handbal te worden. Al snel kwamen de jongens op voorsprong. In de rest van de wedstrijd werd de voorsprong uitgebouwd. Uiteindelijk bleef de teller hangen op 25 - 10 in het voordeel van HVR. Super gedaan jongens!

25-1-2016 Wedstrijdverslag 24 januari tegen DOS


Zondag 24 januari vroeg weg, uit tegen Dos. Thuis hadden we gewonnen! Misschien 2 punten mee naar huis. In het begin ging het spel gelijk op, met rust stonden we 3 punten voor. Na een actie van Bas waarvoor hij eruit moest met 7 verder. Geen wissel meer op de kant! Toch wedstrijd goed uitgespeeld. Eindstand 13-26.

18-1-2016 Wedstrijdverslag 17 januari tegen Hurry Up 2


Na de verloren wedstrijd van vorige week tegen Hurry Up C1 nu de wedstrijd Hurry Up C2 in onze eigen sporthal.
Vandaag wederom hadden we extra speler van D jeugd tot ons beschikking (2 jongens).
Jongens waren gelijk vanaf begin goed bezig, goede passes en goed verdedigd. De stand na eerste helft was ook 12-8.
Tweede helft was de concentratie beter van de jongens en door goed keeper werk en inzet hebben ze de wedstrijd tot een positieve resultaat gebracht winst 19-14.

18-1-2016 Wedstrijdverslag 10 januari tegen Hurry Up 1


Zondag 10 januari eerste wedstrijd in het nieuwe jaar tegen Hurry Up C1 in Zwarte meer.
De jongens hadden veel zin in de wedstrijd en het leek in eerste helft ook dat het goed ging de jongens waren geconcentreerd en speelden goed.
We hadden een extra speler van de D jeugd meegenomen en dat was een goede invaller.
Stand na eerste helft was ook zeer verdienstelijk gelijk.
Tweede helft ging voor onze jongens toch niet goed door concentratie verlies en dom balverlies liet de jongens de wedstrijd uit handen glippen eindstand 14-7 verloren.

Jongens beloofde dat het beter zou gaan bij de volgende wedstrijd.

15-11-2015 Wedstrijdverslag 15 november tegen F.H.C.


Na het verlies van vorige week van de nummer 1 van de ranglijst, moesten we nu tegen de nummer 2. Al snel bleek dat de jongens van FHC uit Stiens een maatje te groot waren. We stonden al snel met 7-0 achter voordat bij ons de eerste treffer viel. Dit tekende de rest van de wedstrijd. Einduitslag was dan ook 30-5 in het voordeel van FHC. Ondanks dit verlies waren er mooie acties te zien!

8-11-2015 Wedstrijdverslag 8 november tegen Unitas 


Op zondag 8 november hadden we de wedstrijd tegen Unitas. We moesten Renz missen maar hadden Thijs uit de D-jeugd mee. We wisten vantevoren dat het een pittige wedstrijd zou worden en dat bleek. De ene na het andere doelpunt kregen we tegen. De tweede helft verliep gelukkig beter zodat we zelf ook nog wat doelpunten konden meepikken. 

Eindstand 48 - 9 in het voordeel van Unitas.
Volgende week beter jongens!

2-11-2015 Wedstrijdverslag 1 november tegen Aeolus 


Zondag 1 november jl had de HVR C-jeugd een wedstrijd tegen Aeolus Wildervank.
Tot nu toe 8 punten uit 4 wedstrijden gehaald, dus ongeslagen. De jongens waren dan ook zeer gemotiveerd om 2 punten in de wacht te slepen.
Het bleef erg lang spannend, tot 1 minuut voor tijd nog 17-17. uiteindelijk in de laatste seconden van de wedstrijd kregen we nog een tegendoelpunt.
Einduitslag 17-18 in het voordeel van Aeolus.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu