Rodermarkt en Liefair 2013 - HVR Website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Rodermarkt en Liefair 2013

Archief > Activiteiten

29-9-2013 Collecte Rodermarkt

Op zaterdag 21 september was het weer zover, de Rodermarktparade.
Ook dit jaar waren wij als vereniging weer gevraagd om de collecte te organiseren.
Helaas waren er dit jaar niet zoveel vrijwilligers van onze vereniging als andere jaren. Dit is voor onze clubkas heel erg jammer, want daardoor moeten we meer mensen van buitenaf inhuren, en dat kost ons geld.
Het was daarom een hele tour om de zestig lopers bij elkaar te krijgen, maar het is weer gelukt.
Het hopen was nu nog op  mooi weer zodat er ook duizenden mensen zouden komen kijken.
nou dit was gelukt, het weer was uitstekend. Niet te heet, maar ook niet te koud, of zelf regen. Super, het kon niet beter.
De middag groep kwam terug met zeer positieve reacties, dus hadden we zelf zo iets, dat we meer geld op gingen halen dan vorig jaar. En dit was ook daadwerkelijk het geval. We hadden in totaal 14.883,07 euro opgehaald. Dit was ruim zeshonderd euro meer dan vorig jaar. Zelf had ik nog zoiets dat we misschien wel achter in de vijftienduizend zouden uitkomen, maar helaas.

Die lat leggen we dan wel zo hoog voor volgend jaar. We zijn al weer gevraagd om het dan weer te gaan regelen. Goede zaak, hopelijk dan met meer handballopers. Voor onze vereniging blijft er een mooi bedrag over, dat we dan weer kunnen gebruiken voor leuke uitjes en voor ballen.
De collecte werd dit jaar gelopen door de volgende enthousiastelingen die er ook rijkelijk voor beloond werden.
Julia en haar moeder, Jeanine, Wessel, Renz, Gijs en zijn moeder, Nyk, Dennis, Kevin, Bas, Gea en Karin.
Jongens allemaal heel erg bedankt voor jullie inzet, en helemaal de mensen die twee keer gelopen hebben.

8-9-2013 LIEFAIR

Dankzij de hulp van Gijs, Kevin, Jan, Floor, Wessel, Renz, Ester, Miranda, Demi, Richard, Desiree, Karin T., Bert, Toos en het stralende marktweer, is de LIEFAIR een ongekend succes voor onze vereniging geweest. Het was heel hard werken, maar dit werd met veel plezier gedaan. Een aantal personen zouden om 13.30 uur weggaan, maar door de enorme drukte, zijn ze blijven helpen. Super.
Er was amper tijd voor een hapje en een drankje. Tussendoor werden er ijsjes uitgereikt. Zelfs het ijsje moest het bij sommigen ontgelden, wegens de drukte, die belandde dan gesmolten in de berm.
Van 10.30 tot 17.00 uur parkeren regelen, ging niet iedere keer even gemakkelijk, zo was er een enorme file bij de toegangsweg vanuit Roden. Ook de andere velden hadden over drukte niet te klagen.
Volgend jaar meer mensen en nog meer bekendheid maken dat de opbrengst voor onze handbalverenging is. Hier en daar werd een spontane donatie (buiten parkeergeld om) gedaan aan HVR’97.
Wij mochten een bedrag van ruim € 1000 overhandigen aan de penningmeester.
Voor volgend jaar zijn we alweer gevraagd. Het is de laatste zondag in augustus 2014. Noteer alvast de datum. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Met meer mensen hoef je ook niet een hele dag te staan, mag wel natuurlijk. Een hele grote pluim voor Floor deze keer. Die heeft wat afgelopen, geregeld en achter na gezeten, om maar het parkeergeld te kunnen innen. Floor petje af.

Namens aktiviteitenteam en bestuur HVR’97
BEDANKT
Gea

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu