Gasselternijveen 2015 - HVR Website nieuw

HVR'97
Ga naar de inhoud

Gasselternijveen 2015

Archief
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat hebben we met elkaar een super gezellige afsluiting gehad in Gasselternijveen.  Het weer was perfekt. In ieder geval droog, met af en toe een lekker zonnetje erbij.
We hebben veel spannende wedstrijden gespeeld en gezien. Petje af voor de F-jeugd die mee hebben gespeeld met de E-mix jeugd. Deze groep viel helaas net buiten de prijzen. Maar wat een inzet hebben jullie getoond. Helaas moesten een aantal spelertjes eerder weg i.v.m. andere feestelijke verplichtingen.
De B-jongens hebben er een gezellige boel van gemaakt, door er te feesten en te slapen. Ook voor hen was het een gezellige afsluiting. Sommige jongens bleven nog een nachtje om vervolgens op zondag met de heren mee te doen.
De toppers waren toch wel onze D-mix jeugd. Onder coaching van Wanda Cazemier (Wanda bedankt|) alle wedstrijden gewonnen en de welverdiende beker mee naar huis. Toppie.
Langs deze weg ook een woord van dank, naar de ouders/verzorgers van de kinderen die ze hebben willen brengen en/of halen. Sommige bleven de hele dag om te supporten. Opa en Oma Daan en Luuk (ouders Derna), het hele seizoen vrijwel altijd present. Ook vandaag de hele dag. Petje af, wordt zeer gewaardeerd.
Jammer voor diegene die er niet bij waren/konden zijn, jullie hebben een super leuke dag gemist.
Ik vond het beregezellig, en hoop dat jullie het ook leuk hebben gevonden.

Langs deze weg wens ik jullie allemaal een super fijne vakantie met heel mooi weer en hoop jullie gezond en gebruind weer terug te zien op de eerste training. Nadere info m.b.t. eerste trainingsdatum, juiste tijden en teamindeling zullen te zijner tijd worden toegestuurd.

Groetjes Gea Strobos

Terug naar de inhoud