Clinic 5-2-2016 - HVR Website nieuw

HVR'97
Ga naar de inhoud

Clinic 5-2-2016

Archief
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Clinic  handbal

Op vrijdagavond 5 februari jl. werd er een clinic gegeven voor onze D en C jeugd in de sporthal. Om zeven uur stonden alle kinderen klaar om eens een andere training te krijgen. Dit werd gegeven door Ben Tubben en Joppe. Ben Tubben is gevraagd door ons om deze clinic te geven. Een vijftal kinderen van HVR’97 heeft elke zaterdagochtend al zo’n clinic in Groningen. En daarom leek het ons leuk om dit ook een keertje voor de andere kinderen van HVR’97 te organiseren.

Ze hadden ieder een groep kinderen onder hun hoede. De training duurde wat langer dan normaal. De eindtijd was dan ook pas tegen half negen. Na de training werd er nog een leuke groepsfoto gemaakt, en tevens waren de mannen bereid om nog eens terug te komen. Al met al zeer geslaagd. Dit was dan ook te merken aan de reacties van de kinderen.
Terug naar de inhoud