Algemeen - HVR Website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemeen

Archief > Wedstrijden 2016-2017

14-11-2016 Zondag 13 november 2016


Zondag 13 nov. jl. werd er weer in sportcentrum De Hullen gespeeld. De C-jongens begonnen en moesten spelen tegen de koploper. De jongens, die Kevin Wildeboer moesten missen, deden goed mee. Namen in de eerste helft zeer gedurfd zelfs een voorsprong van 4 doelpunten. Helaas verslapte het team en kon SVBO/HVC op gelijke hoogte en zelfs er over heen komen. De koploper bleek duidelijk sterker. 12-20.
Onze jongste jeugd, helaas ontbrak Tom, namen het op tegen E3 van SVBO. HVR'97 bleek vandaag de betere ploeg en wonnen met 12-2.
De C-meisjes doen als nieuw team het uitstekend. Leuke wedstrijden om naar te kijken. Spannende wedstrijd, tegenstander en HVR waren aan elkaar gewaagd. HVR'97 trok uiteindelijk aan het langste eind, 8-6.
Als afsluiter heren sen. HVR'97 tegen Hurry Up 4. De tegenstander heeft erg veel klasse in de ploeg. Prachtig en snel samenspel resulteerde in vele doelpunten. HVR'97 moesten het doen zonder de broers Mulder, waarvan 1 keeper is. Nu stond de talentvolle 15 jarige Luuk de Roo onder de lat. Hij heeft prachtige en snoeiharde schoten weten te keren. Helaas moest hij er 29 door laten gaan. Hurry up speelde niet op het allerbeste van hun kunnen, Schoten naast, over en tegen de paal weerhielden de zwartemeerders van een nog groter verschil in doelpunten.
HVR wist toch nog 16 x in het net te vinden. Einduitslag 16-29. Geen schande tegen zo'n geoliede ploeg.

24-10-2016 De week van 10 t/m 16 oktober


Afgelopen week speelden alle teams van HVR'97 uit Roden.
Op woensdag speelden zowel dames 1 als dames 2 recreanten thuis. Dames 1 moesten spelen tegen Aeolus uit Wildervank. Dit werd een 1-18 nederlaag. Het NHV heeft dit jaar alle recreantenpoules overhoop gegooid, waardoor de teams die vorig jaar nog uitkwamen in poule 2, het hoofdzakelijk moeten opnemen tegen teams uit poule 1. Het klasseverschil in deze poule is te groot. Jammer voor de teams die met grote verschillen verliezen, maar ook diegene die winnen, hebben niet voldoende tegenstand, ook voor die ploegen is het niet leuk.
Dames 2 speelden tegen het combinatie team 2 van DFS (Hoogezand) en SGV (Slochteren) Kwam HVR'97 eerst wel op achterstand, die werd geleidelijk aan omgebogen naar een voorsprong. Deze werd in de tweede helft niet meer uit handen gegeven. Het werd een 12-8 overwinning.
De jongste jeugd (E-gemengd) moesten naar Kwiek in Hoogeveen. Zij hebben met 1 dame en 6 heren een leuke wedstrijd gespeeld en gewonnen, 3-14
De meisjes C, speelden hun wedstrijd die gepland stond voor zondag j.l., vrijdag daarvoor al gespeeld in Roden. Door blessures had Borger niet voldoende speelsters, waardoor zij van de D-jeugd moesten lenen. Dit kon wel voor de vrijdag. Had de wedstrijd zondag gespeeld moeten worden, was Borger niet gekomen. Nu hebben de vele aanwezige toeschouwers een leuke wedstrijd kunnen zien. De meisjes uit Roden wonnen overtuigend met 16-5, en doen het goed als nieuw team.
De jongens C gingen naar Rolde. Unitas altijd een geduchtige tegenstander, hadden nu ook andere spelers ten opzichte van vorig jaar. Gezien de uitslag deden ze niet veel voor elkaar onder. HVR'97 won deze uitwedstrijd met 16 - 19.
Heren senioren gingen op reis naar Smilde, om daar te spelen tegen SV Hoogersmilde. SV Hoogersmilde komt dit jaar voor het eerst weer uit met een herenteam in competitie. HVR'97 was verre van compleet. De twee oudere spelers, Bart (werk buitenland) en Joris (trieste omst.heden) konden niet meespelen. Een forse aderlating. Ook Gijs speelde niet is geblesseerd aan de knie, hopelijk kan hij de trainingen eerdaags weer beginnen. HVR'97 liet zich van de goede kant zien, door toch te gaan spelen. Met slechts 6 spelers en een aanvulling vanuit de C-jongens (die er al een wedstrijd op hadden zitten) ging men de wedstrijd in. De wedstrijd werd verloren met 26 - 10.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu