Afsluiting mini's 2012 - HVR Website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Afsluiting mini's 2012

Archief > Activiteiten

Afsluiting mini’s 15 april 2012

Zondag j.l. hebben wij weer de jaarlijkse afsluiting van de mini’s gehad in Roden.
Er hadden zich 20 teams aangemeld, waaronder 1 van HVR’97.
Helaas meldde 1 team zich ter elfder ure af, maar het ploegje van HVR was bereid een wedstrijd extra te spelen.
Tevens was voor het eerst een spelregeltest voor C- en D-jeugd. Hier was de animo niet echt groot, misschien omdat het de eerste keer was. Helaas hierbij geen team van HVR’97. Er hadden zich wel kinderen aangemeld, maar niet voldoende voor een team.

Graag wil ik langs deze weg de volgende personen bedanken voor hun hulp bij het klaar maken van de hallen op zaterdag:
Liesbeth en Martijn de Ruiter, Remy en William Knol, Anita en Ronald Draaisma en Robert Strobos.
Voor de zondag waren er meer hulpkrachten, dit was ook nodig, met zoveel kinderen. Geweldig wat een enthousiasme van de deelnemers en niet te vergeten de hulpen.
Demi Brink en vriendin, Kevin, Jan en Willy Wildeboer, Julia Nederhoed, Jamila Bathoorn, Jeanine Draaisma, Martijn de Ruiter, Justin Alveringh, Sieger Huistra, Juliet Mulder en broertje, Jacquelin Hut, met dochters Aafke, Anneke en kleindochter Chantal, Robert Strobos, Nick Pathuis, Kenny Wigboldi, Wouter Kalfsbeek (niet opgegeven, maar toch aanwezig en geholpen, super) en Karin Tinga als begeleidster van het miniteam.
Tot slot kwamen Wilko en Bert Strobos nog om mee te helpen op te ruimen. Ook Michel (vriend van Tjitska) hielp spontaan mee op ruimen.
Helaas moest ik ook constateren dat mensen die zich wel hadden opgegeven om te komen helpen, gewoon zonder bericht zijn weggebleven. Dit levert vervelende situaties op, als je een indeling hebt gemaakt.
Over het algemeen positieve berichten.
De ruim 200 kinderen hebben zich kunnen vermaken, met schminken, hindernisbaan, touw trekken, sjoelen, blik gooien, ring werpen, pijl en boog schieten, hoedje wip, op de goal schieten, tekenen en kleuren en als men dat wou kon je ook nog gebruik maken van het zwembad.

nogmaals voor iedereen die heeft meegeholpen aan het welslagen van deze dag HARTSTIKKE BEDANKT

Er zijn al enkele foto’s geplaatst op de site van DITISRODEN.NL. (zoek op datum 16 april 2012)


Gea Strobos
namens bestuur HVR’97

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu